08.08.2014

АЈДЕ ДА НАВИВАМЕ ЗАЕДНО!

На facеbook страната на Халкбанк- најди ја твојата фотографија, тагирај се и СОБИРАЈ ЛАЈКОВИ. Ги наградуваме оние кои се фотографираа на Халкбанк паното на натпреварот Македонија - Белгија!

Баскет и дрес- за фотографијата со тимот која ќе собере најмногу лајкови, а вечера со еден од репрезентативците- за девојката со најубава насмевка.
Наградната игра ќе трае до 28.08.2014.

Навиваме, лајкуваме и НАГРАДУВАМЕ!

Ваша,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.