15.12.2014

Секој ден со ХАЛКБАНК роденден!

Халкбанк ги дарува своите клиенти! Очекувајте вистинско роденденско изненадување за секоја трансакција со Вашата Виза и Мастер кредитна картичка направена на Халкбанк мрежата од 15.12.2014 до 15.02.2015 год.

Побарајте ги цифрите од денот и месецот на Вашиот роденден во кодот на одобрување на слипот од извршената трансакција. Ако 4-те броеви се вклучени во кодот независно од редоследот, испратете го слипот од трансакцијата на Facebook или приложете го во најблиската Халкбанк филијала и очекувајте го Вашиот роденденски подарок преку Пошта.

За повеќе информации јавете се на следниов тел. број:  02/3296330

*кампањата важи само за физички лица

 

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.