01.08.2014

Воведување на провизија за одржување на денарски трансакциски сметки

Почитувани клиенти на ХАЛКБАНК АД Скопје,

Според новата одлука за трансакциски сметки, ХАЛКБАНК  АД Скопје од 01.08.2014 год., воведе симболична провизија за одржување на денарските сметки кои бележат промет во текот на месецот. Износот на месечната провизија за одржување ќе изнесува 20,00 денари.

За дополнителни информации обратете се во Вашата најблиска филијала или исконтактирајте не преку контакт формата на нашата веб страна (http://www.halkbank.com.mk/kontakt.nspx).

Ви благодариме на разбирањето и довербата.

Со почит,

Ваша ХАЛКБАНК АД Скопје.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.