22.12.2014

Халкбанк АД Скопје ја воведе можноста за поврзување со ЕРП системите на своите клиенти

Особена чест и задоволство ни преставува да Ве известиме за уште една иновативност која е воведена од наша страна.

18.12.2014

GGF ЈА ЗАЦВРСТУВА СОРАБОТКАТА СО ХАЛКБАНК ВО МАКЕДОНИЈА СО ВТОР ЗАЕМ ОД 10 МИЛИОНИ ЕУР

GGF ја проширува успешната соработка со Халкбанк АД Скопје преку дополнителен заем од 10 милиони ЕУР за финансирање на проекти за енергетска ефикасност во Македонија.

18.12.2014

EFSE заемот за ХАЛКБАНК го олеснува пристапот до кредити за микро и мали претпријатија и македонските домаќинства со ниски приходи

Нова долгорочна кредитна линија од 10 милиони евра  ќе обезбеди финансирање на микро и малите претпријатија, како и финансирање за подобрување на домувањето

15.12.2014

Секој ден со Халкбанк роденден!

Халкбанк ги дарува своите клиенти! Очекувајте вистинско роденденско изненадување за секоја трансакција со Вашата Виза и Мастер кредитна картичка направена на Халкбанк мрежата од 15.12.2014 до 15.02.2015.

08.08.2014

АЈДЕ ДА НАВИВАМЕ ЗАЕДНО!

Халкбанк АД Скопје ве кани сите заедно да ја бодриме нашата Кошаркарска Репрезентација, на 10.08.2014, недела, во 20:30 часот во салата ,,Борис Трајковски”. Забава, дружење и награди за сите кои ќе се фотографираат на паното на Халкбанк.

01.08.2014

Воведување на провизија за одржување на денарски трансакциски сметки

Според новата одлука за трансакциски сметки, ХАЛКБАНК А.Д.Скопје од 01.08.2014 воведе симболична провизија за одржување на денарските сметки кои бележат промет во текот на месецот. Износот на месечната провизија за одржување ќе изнесува 20,00 денари.

08.02.2014

ХАЛКБАНК Е НОВИОТ ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

На прес конференцијата која се одржа во хотелот „Метропол“ во Охрид, веднаш по годишното собрание на МКФ.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.