20.12.2016

Празнично  уживање !!!

Со задоволство Ве известуваме за ПРОМОТИВНАТА ПОНУДА  за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold.

Во период од  26.12.2016 до 08.01.2017 имате можност за подигнување готовина без провизија со Вашите кредитни картички.

Промотивната понуда важи само за подигнување готовина од банкоматите на Халкбанк АД Скопје.  

Уживајте и трошете безгрижно со кредитните картички на Халкбанк АД Скопје!

Ви Благодариме на довербата,

Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.