11.04.2016

Халкбанк воведе онлajн апликација за кредит

Почитувани,

Со задоволство Ве информираме дека Халк Банк АД Скопје, воведе он лине апликација за сите типови на кредити (линк).

Аплицирај лесно и искористи ја пролетната понуда на Халк Банк АД Скопје за потрошувачки кредит во девизна  (линк)  и денарска клаузула (линк)  без надомест за обработка до 30.04.2016 година.

Вие сте на ред.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.