15.07.2016

ЕСНАФ КРЕДИТ на Халкбанк А.Д. Скопје

Почитувани,

Довербата на муштериите се добива само со вредна и чесна работа. Или, што би рекле старите занаетчии, кога се води детална сметка за се и кога се работи домаќински. Така занаетот напредува, така клиентите повторно ќе дојдат, така се станува еснаф човек!

Еснаф кредит на Халкбанк  нуди поволни услови за трговци- поединци, мали и средни претпријатија од производни, производно - услужни дејности и трговија кои сакаат да го прошират својот бизнис. Можност за отплата во рок до 60 месеци и апли цирање за максимален износ до 300.000,00 денари.

Искористете ја оваа можност да не посетите во Вашата најблиска филијала на Халкбанк А.Д. Скопје и дозволете ни да Ве запознаеме подетално со условите на Еснаф кредитот.

Ве очекуваме!

Вие сте на ред.

Ваша,

Халк Банка АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.