28.06.2016

Известување

Почитувани,

Би сакале да ве известиме дека Халк Банка АД Скопје донесе одлука за  корегирање на каматните стапки на орочените депозити со каматна стапка над 4,50% и истите се во согласност со конкурентната пазарна понуда.

Промената на каматната стапка ќе се применува од  01.07.2016 година, додека до 30.06.2016 ќе се врши пресметка со постоечката каматна стапка.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.