05.02.2016

Еден нов свет можности во вашиот џеб!

Почитувани Клиенти, со задоволство Ве известуваме  дека ХАЛКБАНК АД Скопје  заедно со АМСМ започна заедничка соработка.

Клиентите на ХАЛКБАНК АД Скопје ќе ја имаат ексклузивната можност да бидат корисници на АМСМ членската картичка Europe Premium Membership која ја добиваат како подарок од ХАЛКБАНК АД Скопје.
Издавањето на АМСМ членската картичка со АМСМ пакет услуги  значи дополнителна вредност на клиентите корисници на Visa Gold Card.  

АМСМ Europe Premium Membership добиваат сите нови корисници на VISA GOLD  и за сите постоечки клиенти на кои им следува реиздавање на VISA GOLD картичката.

Станете и Вие дел од семејството на Халкбанк АД Скопје и уживајте во предностите  на кредитните картички на Халкбанк.

Со Visa Gold добивате можност за:

 • Уникатна бонус програма што Ви овозможува прибирање на бонус поени и нивно користење во секојдневно пазарување
 • Плаќање на рати кај одредени партнери на банката
 • Попусти кај нашите трговци

 

Сите типови на кредитни картички даваат можност за користење на расположливите средства од Вашиот револвинг кредитен лимит и пристап до истите 24/7

Искористете ја можноста и веднаш аплицирајте за Visa Gold во најблиската филијала/експозитура на Халкбанк АД Скопје преку следнава Апликација.
Халкбанк АД Скопје  нуди  24-часовна поддршка за корисниците на своите картички  насекаде во светот, преку  Халкбанк  Центарот за поддршка 24/7 (02) 3296-330

Услугите од АМСМ Europe Premium Membership клиентите ги користат и во Македонија и во Европа и ги добиваат следните поволности:

Во Македонија:

 • Бесплатен пренос на оштетено возило при сообраќајна незгода (неограничено)
 • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект(до 200км)
 • Бесплатна помош на пат (5пати)
 • 20% попуст на сервисни услуги
 • 10% попуст на технички преглед
 • Show your Card (попусти на продажни места во Европа, САД и Канада)
 • АМСМ Партнер попусти (над 200 продажни места во Македонија)
 • Бесплатно Членско списание “АМСМ Клуб Мобилити”

 Во Европа:

 • Бесплатна интервенција
 • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект (до 200,00ЕУР)
 • Бесплатен пренос на оштетено возило при сообраќајна незгода(до 400,00ЕУР)
 • Поврат на патни трошоци (до 200,00ЕУР)
 • Згрижување на АМСМ член
 • Бесплатно користење на Рент-а-кар возило (до 100,00ЕУР)
 • Хотелско сместување(до 100,00ЕУР) во случај на дефект на возилото и потврда од страна на службата за технички сервис  дека времето потребно за поправка на истото е минимум 2 дена.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.