09.11.2016

PCI DSS сертификација

Почитувани клиенти,

Би сакале да Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје е сертифицирана согласно меѓународниот стандард за информациска сигурност од највисок ранг PCI DSS v3.1, во делот на процесирање платежни картички.

Овој факт го потврдува високото ниво на технолошка и организациска поставеност на Системот за управување со информациската сигурност во Банката и дава поддршка на Вашата доверба.

Благодариме.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.