12.02.2016

Подари повеќе љубов со Халкбанк!!!

Халкбанк секогаш мисли на  своите клиенти.

Во месецот на љубовта и жената подарете им на најсаканите се што ќе посакаат и ужувајте во поволностите кои картичките на Халкбанк Ви ги овозможуваат.
Добивате предност плус  и купувајте со попуст и имајте пријатен и исплатлив шопинг со Вашите Халкбанк  Картички.

Попустот важи кај следниве трговци:

 • Рагуза 919
 • Венето
 • Бистро Лондон
 • Телеком Тренд Ланч Бар
 • Тренд Фуд Бар
 • Ланч Ресторан Тренд
 • Гнездо
 • Истанбул Кебап
 • Ресторан Ексклузив
 • Буши Ресорт & Спа
 • Еликсир
 • Сваровски Елементс
 • Талл Шус
 • Али Баба Итали
 • Атила
 • Ramsey
 • Флаир
 • Бутик Стефан
 • Fancy boutique
 • Зага Фешн
 • Вега фреш бар
 • S-Market
 • Цвеќара Ема
 • ЕКО АРТ ДИЗАЈН
 • Купи момент
 • Афродита С

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.