06.12.2016

Продолжува промотивниот период на 0% надомест за обработка на потрошувачките кредити

Почитувани ,

Би сакале да ве информираме дека продолжува  промотивниот период  на потрошувачки кредити  без трошоци за обработка на кредитот  до крајот на годината

Аплицирајте онлајн за потрошувачки кредит или во некоја од филијалите на Халкбанк АД Скопје   и  вашето барање ќе биде обработено и одобрено во најбрз можен рок.

Промотивниот период трае до 31.12.2016!

Не чекајте и  искористете ја можноста за добивање кредит по најниски трошоци и уживајте во  празниците  со Халкбанк!

Вие сте на ред !

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.