02.12.2016

Стигни до целта и освој подарок со твојата Mastercard картичка !!

Купувајте со Mastercard картичките и плаќајте на ПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје во Capitol  Mall на 10ти декември и уживајте во предностите, поволностите и подароците што Ви ги нудат!

Уживај, шопингувај , забавувај се и за секоја трансакција од 300 ден. со твојата Mastercard добиј супер подарок.

Караванот на Халкбанк АД Скопје во соработка со Mastercard  им овозможува на своите корисници да поминат незаборавна  дружба со безброј изненадувања.

Сподели со целото семејство и со пријателите и дојдете сите заедно на супер дружба со Халк Банка.

Доколку се уште не сте корисник на Mastercard картичките, Халк Банка ви нуди можност брзо и едноставно да аплицирате преку он-лајн апликација на веб страната на Халк Банка или можете да не посетите во вашата најблиска филијала на Халкбанк А.Д. Скопје.

Со насмевки на лицето и добро расположение Ве очекуваме на заедничко дружење   и  супер забава со Караванот на Халкбанк  АД Скопје

 

 

 

Ваша,
Халк Банка А.Д. Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.