24.06.2016

СТИГНИ ДО ЦЕЛТА !!!!

Со задоволство Ви ја најавуваме заедничката кампањата на Халкбанк АД Скопје, MasterCard Contactless и ЈСП.

Овозможено од Халкбанк АД Скопје, MasterCard  ја наградува лојалноста на своите корисници во Македонија.

Во текот на првите два викенди во Јули, искористете ги поволностите на MasterCard картичките, овозможете им на Вашите најблиски весело возење на жичницата Милениумски крст и стигнете до целта исполнета со безброј изненадувања.

Локација : Средно Водно (билетара на жичницата)

Дата : 02/03.07.2016

Време:  10:00-13:00 часот

Дојдете на Водно од 10 до  13 часот и  со  секој купен билет со Вашата MasterCard картичка  освојте уште еден гратис  или направете брзо плаќање со Вашата MasterCard Contactless  картичка и освојте уште еден подарок.

Локација : Средно Водно/ Милениумски Крст

Дата : 09.07.2016

Време :  10:00-13:00 часот

По купувањето на билет со Вашата MasterCard картичка, чувајте го слипот, стигнете до целта на милениумскиот крст  и бидете добитници на голем број подароци. 

Овој викенд ќе биде ангажиран и DJ кој ќе се погрижи за дополнително подгревање на атмосферата и приредување на незаборавна журка и дружење.

 

Со почит,
Ваша ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.