28.07.2016

ВАША МАЛА ФИЛИЈАЛА

Почитувани,

За полесен и побрз пристап до услугите на ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ  за правни лица, изработена е мобилна апликација
која е бесплатно достапна за нашите клиенти.
Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот е-банкинг сервис за правни лица.

Ваквиот тип на мобилна апликација за прв пат се воведува во Македонија

Апликацијата овозможува

-увид во сметки

-увид во платежни картички

-преглед на налози на чекање

-преглед на пратени налози

-курсна листа

-извршување на плаќање преку користење на ПП30 и ПП50 шаблони (претходно пријавени во најблиската филијала)

-лоцирање на најблиски банкомати и филијали

-промена на лозинка

-24/7 телефонски контакт со банката

Апликацијата може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. Mожете бесплатно да ја преземете од App Store за IOS уреди или од Play Store за Андроид уреди.

Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк за правни лица, можете да аплицирате во најблиската филијала.

  

Телефон: + 389 (0)2 3296 330

Е-Маил: Help24@halkbank.mk

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.