19.05.2016

За ЕКСТРА уживање на крајот од месецот !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас. ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold.

Во период од 01.05.2016 до 31.10.2016 секоја последна седмица од месецот ќе имаат можност за подигнување на готовина без провизија.

Месец  Промотивен период 
Мај  25-31.05.2016
Јуни  24-30.06.2016
Јули  25-31.07.2016
Август  25-31.08.2016
Септември  24-30.09.2016
Октомври  25-31.10.2016


Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје. Промотивен период за подигнување на готовина без провизија

Ви Благодариме на довербата,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.