07.04.2016

ЗАПОЧНИ СОРАБОТКА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС!

Почитувани,

Со задоволство Ве известуваме дека ХАЛКБАНК АД Скопје на својата web страна постави линк за започнување соработка за Вашиот бизнис на кој ќе може да ги оставите основните податоци за вашата компанија и лице за контакт. Ќе може да одберете во кој дел сте заинтересирани за започнување на соработка и потоа ќе бидете контактирани од Филијалата која сте ја одбрале за соработка. Во очекување на Вашите барања.

Со почит,
Халкбанк АД, Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.