23.02.2018

Екстра уживање на крајот од месецот !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World.

Во промотивниот период ќе имате можност да подигнувате готовина од АТМ без провизија.


Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец Промотивен период
Февруари      22.02-28.02.2018
Март      25.03-31.03.2018
Април      24.04-30.04.2018
Мај      25.05-31.05.2018
Јуни      24.06-30.06.2018
Јули      25.07-31.07.2018
Август      25.08-31.08.2018
Септември      24.09-30.09.2018
Октомври      25.10-31.10.2018
Ноември      24.11-30.11.2018
Декември      25.12-31.12.2018


Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.


Ви Благодариме на довербата,

Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.