08.03.2018

Нов “Relax ” потрошувачки кредит со животно осигурување на Халкбанк

Почитувани клиенти,

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на Вашите секојдневни потреби.

Со задоволство Ве информираме дека на ден 07.03.2018 година извршена е надградба  на производите во делот на кредитирање на физички лица со “Relax” кредит со животно осигурување.

Со овој тип на потрошувачки кредит добивате фиксна каматна стапка за две години, подолг рок на отплата до 10 години, можност за повисок износ на кредит, 0% надоместок за обработка на барањето во брза и едноставна процедура преку нашите филијали.

“Relax” кредитот со животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплата и заштита на семејството.

Relax_Novosti_mk

За повеќе информации во врска со условите, карактеристиките на овој производ и останати поврзани прашања можете да  ни пишете на следната маил адреса : naseleniemarketing@halkbank.mk.

Ви  Благодариме на соработката.

Со почит,
Ваша Халкбанк АД Скопје 

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.