05.04.2018

Повеќе Трансакции, Повеќе Поени

Почитувани Клиенти,

Стартува ново изненадувања во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Во пресрет на Велигденските Празници собирајте 5% бонус поени со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали.

Кампањата стартува на 06.04.2018 (петок) по 16:00 часот, а ќе биде активна секој викенд во месец Април и Мај 2018.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Уживајте во празниците, патувајте и собирајте бонус поени на бензинските станици каде има ПОС терминали на Халкбанк!

Очекувајте нови изненадувања и следете не!

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.