26.12.2019

Халкбанк декемвриската пензија за своите пензионери ќе ја исплати на 30ти декември

По повод претстојните Новогодишни и Божиќни празници Ве известуваме дека Халкбанк АД Скопје декемвриската пензија ќе ја исплати на 30.12.2019 година за сите пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на сметка во Халкбанк АД Скопје.

На овој начин сакаме да излеземе во пресрет на сите приматели на пензија преку Халкбанк за да можат што поубаво да ги поминат празниците.

Од следниот месец исплатата на пензија ќе продолжи на секој 1ви во месецот, односно, доколку предвидениот ден е викенд тогаш исплатата се поместува за следниот работен ден.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.