15.02.2019

Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 17.02.2019 Недела во периодот од 01:00 до 04:00 часот дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.

Во наведениот период поради редовно системско одржување ќе бидат во прекин дебитните картички и електронското банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Халкбанк АД, Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.