31.12.2019

Известување за работно време

Драги клиенти,
На 31.12.2019 Халкбанк ќе работи по следново, скратено работно време: 

  • Експозитурите Рамстор и Ретаил Поинт Парк од 10:00 до 15:00 часот;
  • Експозитурата Меѓународен Аеродром Скопје од 08:00 до 14:00 часот;
  • Сите останати филијали на Банката, од 08:30 до 14:00 часот.

Среќни празници!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.