15.11.2019

Први подароци за најактивните корисници на апликацијата HalkEco

Апликацијата HalkEco со која се стимулира пешачењето, трчањето, возењето велосипед или тротинет и која веќе има над 3.000 корисници кои обезбедија над 900 дрвја што банката треба да ги засади во наредниот период, на десетте најактивни корисници веќе им донесе вредни подароци – тротинети и  велосипеди. На петмина од нив кои најмногу ја користеле апликацијата и веќе собраа по 2000 HalkCoins им беа доделени првите тротинети, а на петмина со по 1500 HalkCoins, велосипеди.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.