26.04.2019

Совршено излегување за двајца!

Mastercard Ви овозможува уживање и совршено излегување за двајца.

Користете ја вашата бесконтактна Mastercard картичка издадена од Халкбанк АД Скопје и секоја втора среда во месеците мај, јуни, октомври, ноември и декември , за секоја купена влезница, добивате уште една како подарок.

Промоцијата ќе биде организирана во два промотивни периоди во 2019 година првиот промотивен период до 15 јуни и вториот промотивен пери од од октомври до декември, секоја втора среда за времетраење на промотивен период:

  • мај: 1/ 15 и 29
  • јуни: 12
  • октомври: 23
  • ноември: 6 и 20
  • декември: 4 и 18

Уживајте во Вашите омилени филмски херои на големото платно во Cineplexx!

Брзо. Сигурно. Непроценливо

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.