Aplikacioni celular HALKPay

HalkPay është aplikacioni i ri celular i Halkbank që mundëson pagesa të shpejta, të lehta dhe të sigurta përmes një pajisje celulare me sistemin operativ Android. Është në dispozicion për përdorim nga të gjithë klientët e Halkbank që kanë një kartë pagese Mastercard të lëshuar nga Halkbank AD Skopje

Në këtë link i gjeni të dhënat dhe udhëzimet për përdorimin e aplikacionit celular HALKPay


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.