Бонус Поени

Нови изненадувања во рамки на Бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте бонус поени со Халкбанк кредитните картички во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места објавени од страна на Банката.

Собираните поени искористете ги при идни плаќања во мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Бонус програмата важи само за кредитни картички од брендот Mastercard и Visa за физички лица.


Активни бонус кампањи: Собирајте бонус поени во Ресторани и Угостителски Објекти

Листа на Ресторани и Угостителски објекти (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во Рестораните и Угостителските објекти каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 05.04.2019 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок, Сабота и Недела) вo наредниот период.

Листа на бензински станици (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 05.04.2019 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела) во наредниот период.

Користете ги кредитните картички на Халкбак, патувајте, полнете гориво и собирајте бонус поени на бензинските станици каде има ПОС терминали на Халкбанк!

*Поените се доделуваат на Вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје.

Листа на Веб продавници (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Веб Продавниците кај нашите E-commerce трговци, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 02.12.2019 (Понеделник) по 09:00 часот и ќе биде активна до 31.12.2019.

Користете ги кредитните картички на Халкбак, уживајте во он-лајн купувањето и собирајте бонус поени.

*Поените се доделуваат на Вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС и ВПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје.

Листа на Парфимерии (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во парфимерии каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 10% бонус поени!

Кампањата стартува на 15.12.2019 (Недела) по 09:00 часот и ќе биде активна до 31.12.2019 год.Користете ги кредитните картички на Халкбак, подарувајте за празниците и собирајте бонус поени!

*Поените се доделуваат на Вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС и ВПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје.

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.