02.12.2019

Muajin e pikëve bonus

Të nderuar klientë,

Gjatë muajit të fundit të vitit kënaquni me kartelat kreditore të Halkbank AD Skopje dhe grumbulloni pikë bonus!

Në vigjilje të festave të fundvitit, ju dhurojmë “Muajin e pikëve bonus”. Nga 02.12.2019 e deri në fund të muajit, me çdo transakcion në shitoret elektronike në faqe të internetit, te të cilët pagesa është mundësuar përmes Halkbank AD Skopje fitoni 5% pikë bonus. Gjatë kohës së fundjavave të dhjetorit vazhdoni të grumbulloni 5% pikë bonus në pikat e karburanteve dhe restoranet ku Halkbank AD Skopje ka të vendosur POS terminale. Që atmosfera të jetë edhe më festive, nga 15.12.2019 deri më 31.12.2019 në parfumeritë ku Halkbank AD Skopje ka rrjetin e saj të POS terminaleve, me çdo transakcion mund të grumbulloni pikë bonus deri më 10%.

Listën e pikave të shitjes në internet dhe listën e lokacioneve fizike të përfshira në këtë fushatë mund ti shikoni në këtë link.

Pikët e grumbulluar bonus mund të shfrytëzohen në cilëndo pikë shitjeje në POS terminalet e Halkbank AD Skopje.  1 pikë bonus = 1 denar.

Dhuroni dhe festoni me pikët bonus dhe kartelat kreditore të Halkbank AD Skopje!

Më shumë transakcione, më shumë pikë bonus. Lejoni vetes përjetime festive, ashtu siç edhe meritoni!

Me respekt,
E juaja Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.