13.01.2021

FITUESIT E PARË TË LOJËS SHPËRBLYESE ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!”

Të nderuar klientë,

Me shumë kënaqësi ju informojmë për shortin e parë mujor të kryer me sukses të lojës shpërblyese "PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!" më 12.01.2021 në ora 12. Në prani të një komisioni prej tre anëtarësh të përbërë nga dy përfaqësues nga Halkbank AD Skopje dhe një noteri i autorizuar, u tërhoqën fituesit të 5 telefonave inteligjentë Android.

Fituesit me fat nga shorti mujor janë :

  • Marija Arsovski
  • Natasha Kuzmanoska
  • Nevena Jovanoska
  • Haris Idrizi
  • Sashko Gramatnikovski

Ne i urojmë fituesit me fat dhe u dëshirojmë atyre të shijojnë shpërblimet dhe të qëndrojnë klientë besnikë të shërbimeve të Halkbank AD Skopje.

Shorti i rradhës mujor i shpërblimeve të lojës shpërblyese ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!” për transaksione me aplikacionin celular HALKPAY gjatë periudhës prej 01.01.2021 deri më 31.01.2021 do të zhvillohet më 03.02.2021.

Një pjesëmarrës në lojë shpërblyese ka të drejtë të tërhiqet vetëm për një shpërblim nga numri i përgjithshëm i shpërblimeve nga shortet mujore, ndërsa të gjithë pjesëmarrësit nga fillimi deri në fund të lojës shpërblyese do të marrin pjesë në shortin kryesor.

Përdorni aplikacionin celular HALKPAY dhe bëhuni pjesë e lojës shpërblyese ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!”

Me respekt,

Halkbank AD Skopje

Të rëndësishëm janë njerëzit


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.