23.12.2020

SmartSend - Më bëj zile në llogari!

Halkbank AD Skopje dëshiron të kënaqë nevojat e klientëve të saj dhe i bën gjërat të thjeshta, kurse shërbimet të lehta për përdorim.

Shërbimi më i fundit SmartSend ju lejon të transferoni fonde përmes listës së emrave të telefonit tuaj në mënyrën më të thjeshtë. 

SmartSend është menduar për individët me një llogari aktive transaksioni që janë përdorues të bankingut elektronik dhe celular.

Për ta njohur më mirë shërbimin SmartSend klikoni këtu.

Më bëj zile në llogari!


Me respekt,
Halkbank AD Skopje

#Të rëndësishëm janë njerëzit

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.