08.08.2016

Да отпатуваш далеку за да се приближиш до себе. Бесценето™.

Почитувани,

Користете ја вашата MasterCard® за време на летото и откријте ги предностите кои може да ги очекувате во Црна Гора , Хрватска, Босна и Херцеговна и Бугарија.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.