20.06.2016

Известување

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје од 01.07.2016 год, согласно тарифникот на Банката, ќе воведе надомест за услугата реализација на екстерни трајни налози во износ од 20,00 мкд по реализиран налог.

Со почит,
ХалкБанка АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.