30.11.2018

Надградба на системот за корпоративно електронско банкарство на Халк Банка

Почитувани Клиенти,

Ве известуваме дека на ден Сабота, 1 Декември 2018, во периодот од 14.00 до 20.00 часот ќе се врши надградба на системот за корпоративно електронско банкарство на Халк Банка. Во овој период услугата за корпоративно електронско банкарство нема да биде достапна. По завршувањето на надградбата, ќе биде потребно да ja избришете старата и да преземете и инсталирате нова верзија на мобилната апликација.

Се надеваме на ваше разбирање,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.