09.05.2018

Нова премиум дебитна картичка Visa Platinum издадена од Халкбанк АД Скопје

Секогаш во предност!

Почитувани Клиенти,

Со особена чест и задоволство Ви ја претставуваме  првата Visa Platinum во Р. Македонија која ќе Ви пренесе вистинско “премиум” искуство!

Дебитна картичка која Ве носи многу бројни привилегии достапни во земјата и странство!

Повлекување готовина без надомест на сите банкомати во странство, електронско и мобилно банкарство без надомест и смс инфо без надомест се само дел од предностите на Visa Platinum. Со Visa Platinum картичката станувате член на Премиум клубот на Халкбанк кој Ви овозможува попусти и други привилегии кај трговци партнери на Банката. Картичката поседува и глобални бенефиции овозможени од Visa како и највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќањата (3D Secure-Verified by Visa).

Аплицирајте за Вашата дебитна картичка Visa Platinum, дизајнирана со многу можности и привилегии!

Повеќе информации тука

Со почит,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.