30.06.2016

ЗА ОДМОР ПО МЕРАК !!!

Почитувани,

Уживајте во летниот одмор и користете ги поволностите кои ги овозможуваат кредитните картички на Халкбанк.

Туристички агенции кои ја нудат можноста за плаќање на рати .

Со почит,
Халкбанк АД, Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.