16.10.2019

ХалкЕко мобилна апликација

Со големо задоволство ви соопштуваме дека Халк Банка ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на Халкбанк.


14.10.2019

Известување

Со цел да ви овозможиме поголема достапност и поефикасна услуга, од 14.10.2019 година започна со работа нашата нова Експозитура Ретаил Поинт Парк.


01.10.2019

Онлајн депозит – нов иновативен производ од ХалкБанк 

Банкарски производ со којшто преку само еден клик граѓаните може да станат штедач на ХалкБанк. Со оваа новина банката воведува значајна дигитализација на банкарските услуги.

05.09.2019

Халкбанк ги намалува каматните стапки на потрошувачките и хипотекарните кредити

Халкбанк ги намалува каматните стапки и надоместоците за обработка на кредитните барања на одделните типови на потрошувачки, станбени и хипотекарни кредити во промотивниот период до 15.12.2019


04.09.2019

Халкбанк го продолжува партнерството - и годинава го поддржува фестивалот „Браќа Манаки“

И на годинешново јубилејно 40. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, партнер ќе биде ХалкБанк...


12.06.2019

Нови функционалности на електронко банкарство

Ве информираме за успешна надградба на системот и воведување на нови функционалности на услугата електронско банкарство.
Новини во електронското банкарство за физички лица се...


28.05.2019

Халкбанк АД Скопје се вклучува во Деновите на финансиската писменост

Нашата банка, како општествено одговорна компанија се вклучува во реализацијата на Деновите на финансиската писменост, кои ќе се одржат во земјава, од 29 до 31 мај, во организација на Народната банка и другите регулаторни финансиски институции...


26.04.2019

Совршено излегување за двајца!

Mastercard Ви овозможува уживање и совршено излегување за двајца.

25.04.2019

Известување за исплата на пензија

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје априлската пензија ќе ја исплати на 30.04.2019 година...


09.04.2019

Известување Експозитура Рамстор

Ве информираме дека Експозитура во Трговскиот Центар Рамстор на 13.04.2019 (сабота) и 14.04.2019 (недела) ќе работи со скратено работно време...


05.04.2019

Бонус Поени

И ова година продолжуваме со Бонус поени на бензинските станици!


27.03.2019

Отсега пензиите преку Халкбанк точно на секој 1-ви во месецот

Халкбанк АД Скопје ги известува сите свои клиенти дека исплатата на пензиите отсега ќе се врши секој 1-ви во месецот на нивната денарска сметка во банката.

08.03.2019

Бонус Поени

Стартува ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

15.02.2019

Известување

Ве известуваме дека на ден 17.02.2019 Недела во периодот од 01:00 до 04:00 часот дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.


25.01.2019

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

27.12.2018

Известување

Согласно Одлука донесена од Управниот Одбор на ХалкБанк АД Скопје Ве информираме дека од 01.01.2019 година, ХалкБанк АД Скопје ќе започне со наплата на месечна провизија за водење на девизни сметки за правни лица...


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.