Бонус Поени

Нови изненадувања во рамки на Бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте бонус поени со Халкбанк кредитните картички во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места објавени од страна на Банката.

Собираните поени искористете ги при идни плаќања во  мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Бонус програмата важи само за кредитни картички од брендот Mastercard и Visa за физички лица.

Активни Бонус кампањи: Собирајте бонус поени на бензински станици, аптеки и веб продавници!

Листа на бензински станици (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 06.04.2018 (петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд од месец Април до (заклучно) месец Декември 2018.

Користете ги кредитните картички на Халкбак, патувајте, полнете гориво и собирајте бонус поени на бензинските станици каде има ПОС терминали на Халкбанк!

Листа на аптеки (.pdf документ)

Собирајте 5 % бонус поени со секоја трансакција од кредитната картичка во аптеките каде Халкбанк има поставено ПОС терминали!

Кампањата стартува на 01.09.2018 (сабота) по 09:00 часот и ќе биде активна секој викенд (петок, сабота и недела) од месец Септември до(заклучно) месец Декември 2018

Веб Продавници (.pdf документ)

Собирајте 5 % бонус поени со секоја трансакција направена со кредитната картичка на Веб Продавниците кои користат виртуелен терминал од Халкбанк АД Скопје

Кампањата стартува на 03.12.2018(понеделник) по 09:00 часот и ќе биде активна до 10.12.2018.

*Поените се доделуваат на вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС терминалите и E-commerce мрежата на Халкбанк АД Скопје.


Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.