01.06.2018

Релакс кредит со намалени каматни стапки

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на Вашите потреби...

31.05.2018

Релокација на корпоративна филијала

Од 04.06.2018г., корпоративната филијала на Халкбанк ќе биде релоцирана во новa локација на плоштад Македонија.

17.05.2018

Bремена релокација на филијала Струмица

Ве известуваме дека сме во процес на реновирање на просториите од нашата филијала во Струмица....

09.05.2018

Нова премиум дебитна картичка Visa Platinum издадена од Халкбанк АД Скопје

Нова Visa Platinum дебитна картичка...

24.04.2018

Халкбанк АД Скопје наградена од Commerzbank AG Frankfurt

Халкбанк АД Скопје   добитник на наградата “STP Excellence Award “ за 2017 од Commerzbank  за квалитет и брзина во меѓународните плаќања.

17.04.2018

“СМАРТ КЕШ”

Повлекување готовина од АТМ без употреба на картичка.

05.04.2018

Повеќе Трансакции, Повеќе Поени

Стартува ново изненадувања во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

28.03.2018

Известување

Халкбанка Банка АД Скопје ги известува клиентите дека ќе изврши корекција на каматните стапки на активните депозити за физички лица со променлива каматна стапка...

12.03.2018

Халкбанк со уште една филијала во тетово

Со цел да ви овозможиме поголема достапност и поефикасна услуга, започнавме со работа и во втората по ред филијала во Тетово...

08.03.2018

Нов “Relax” потрошувачки кредит со животно осигурување на Халкбанк

“Relax” кредитот со животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплата и заштита на семејството....

05.03.2018

ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ ВОВЕДЕ НОВА ДЕБИТНА КАРТИЧКА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Купувај во лет со новата дебитна картичка...

23.02.2018

Екстра уживање на крајот од месецот !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички...

01.02.2018

Халкбанк подготвува нови изненадувања за Вас

Од 01.04.2018 година очекувајте нови изненадувања во рамките на бонус програмата.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.